Willem Pinksterboer

Willem Pinksterboer (Lid NVA) werkt sinds 2000 fulltime als acupuncturist. Direct na zijn afstuderen aan het Anglo Dutch Institute for Oriental Medicine besloot hij zijn werkzaamheden als fysiotherapeut op te geven om zich volledig toe te kunnen leggen op zijn passie: Oosterse geneeswijzen en de oosterse filosofie. Hij volgde sindsdien de opleiding Chinese kruiden geneeskunst en specialiseerde zich  in Japanse acupunctuur. Sinds 2007 is hij als docent betrokken bij de acupunctuuropleiding TCMA en verzorgt hij nascholingen voor acupuncturisten op het gebied van de behandeling van psychische klachten en over het belang van van het gesprek en bewustwording in de acupunctuurbehandeling.

In de afgelopen 20 jaar ontwikkelde hij een zeer persoonlijke benadering van de Chinese geneeskunst  acupunctuur waarbij begrippen als bewustwording, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan.

Naast het werk in zijn praktijk publiceert Willem regelmatig artikelen op zijn blog en geeft hij lezingen en nascholingen.

Willem Pinksterboer is lid van de NVA (de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur) en de de EBTA-NVT (Eur./Ned. Toyohari Vereniging).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.