Samenwerking

Om een breder scala aan geneeswijzen aan te kunnen bieden binnen Acupunctuur Haarlem, werkt Willem Pinksterboer samen met acupuncturist en shiatsutherapeut Dewi van der Roest.

 

Dewi van der Roest

Dewi van der Roest is jaren als bewegingsagoge en psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Op zoek naar meer kennis over de relatie tussen het lichaam en de psyche, ging zij acupunctuur en shiatsu studeren aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen (Qing-bai). De Chinese geneeswijzen brachten haar de holistische benadering van ziekte en gezondheid die zij zocht. Daarnaast is zij zich gaan verdiepen in de haptonomie en het haptonomisch werken.

Uit deze invloeden samen vormde zich een bijzondere manier van werken, waarbij het benaderen van de mens in haar totaliteit steeds de essentie is. Zij startte Acupunctuur Haarlem waar zij werkt als Shiatsutherapeute en Acupuncturiste en waar zij behandelingen op haptonomische basis geeft. Tevens is zij twee dagen werkzaam bij Gezond Management in Rotterdam en Bloemendaal, waar mensen ondersteund worden bij het managen van hun eigen gezondheid.

Dewi is lid van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG.

 

Contactgegevens:

Dewi van der Roest
Acupunctuur & Shiatsu therapie

Bloemendaalseweg 139, Bloemendaal
(bij ‘Gezond Management’ in het pand ‘Sparrenheuvel’)

Telefoon: 06-15904412 (tussen 9.00 en 13.00 uur)
E-mail: info@acupunctuurhaarlem.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.