27 november Lezing ‘Oosterse geneeskunde en de psyche’

monk-demonstrating-meditation-at-zen-music-shaolin-grand-ceremony-shaolin-henan-province-chinaZondag 27 november van 19:30 tot 21:30 uur
Het Yogahuis, Bakenesserstraat 12zw Haarlem

Hoe kun je omgaan met verstorende emoties en gevoelens? Waarom lukt het niet je denken tot rust te brengen? Waar komt die kritische stem in je hoofd vandaan? Hoe kan het dat miljoenen Nederlanders depressief, angstig, opgebrand of moe zijn?

In deze deze avontuurlijke interactieve lezing wordt een antwoord gegeven op deze vragen door westerse psychologische modellen te verbinden met de oosterse filosofie. Daardoor wordt duidelijk volgens welke wetmatigheden je gevoelsleven zich beweegt en ontwikkelt.

Het wordt duidelijk dat die wetmatigheden ook verband houden met allerlei andere aspecten van ons bestaan, zoals de economie, het milieu, de evolutie, religie en de wetenschap. Zo worden betekenisvolle verbanden zichtbaar die een fundamenteel inzicht geven in de oorzaken van onze psychische en emotionele problemen en wordt duidelijk wat de weg naar genezing is.

Toegang €10,-
Aanmelden via info@willempinksterboer.com
Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wel raadzaam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.